Περιγραφή Project

Η εταιρεία μας επιμελήθηκε τις ξύλινες κατασκευές των πολυτελών διαμερισμάτων του συγκροτήματος. 

Λίγα λόγια για το One Athens

Το ανανεωμένο συγκρότημα περιλαμβάνει 26 υπερπολυτελή διαμερίσματα, όλα διαφορετικά μεταξύ τους έτσι ώστε να τονίζουν τη μοναδικότητα των κατοίκων τους, που κυμαίνονται από 77 τ.μ. μέχρι το εμβληματικό penthouse των 721 τ.μ. Η κατασκευή τους βασίζεται στην τελευταία λέξη της αρχιτεκτονικής, ενώ ταυτόχρονα διατηρείται η αισθητική του αρχικού κτιρίου με το μπετόν, το μάρμαρο και τα ουδέτερα χρώματα να κυριαρχούν στους χώρους του. Η πρόσοψη του One Athens έχει ανακαινιστεί με φωτοπερατό σκυρόδεμα, κρύσταλλο και μάρμαρο Αλιβερίου. Επίσης, όλες οι κατοικίες περιέχουν δρύινα πατώματα, αυτόνομη θέρμανση, επώνυμα είδη υγιεινής, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις εξοπλισμού internet, εικόνας και ήχου.

Αυτό βέβαια που παρέχει το One Athens δεν είναι απλά άλλο ένα κτίριο κατοικιών, αλλά έναν τρόπο ζωής που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις, ενώ ταυτόχρονα σέβεται την μοντερνιστική παράδοση που τον προηγούμενο αιώνα έκανε την ελληνική αρχιτεκτονική παγκοσμίως γνωστή.

Το κτίριο χαρακτηρίστηκε το 2010 από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού ως μνημείο, οπότε οι τυχεροί ένοικοι θα έχουν το προνόμιο να ζούνε μέσα σε ένα ζωντανό μνημείο της αρχιτεκτονικής ιστορίας της πόλης.