Περιγραφή Project

Η εταιρία μας ανέλαβε την κατασκευή του πολυτελούς ξενοδοχείου Imperial Riding School Renaissance του ομίλου Mariot στην Βιέννη.

Ανακαλύψτε την πρωτεύουσα της Αυστρίας όπως ποτέ πριν στο Imperial Riding School Renaissance Vienna Hotel. Τοποθετημένο στο κέντρο της πόλης, το ιστορικό αυτό ξενοδοχείο (κάποτε ήταν στρατιωτική σχολή ιππασίας που χρονολογείται από τα μέσα του 19ου αιώνα) προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό του μοντέρνου στυλ και της κλασικής κομψότητας. Τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν έναν μοναδικό σχεδιασμό και είναι όμορφα διακοσμημένα με σύγχρονες ανέσεις και χαλαρωτικό ντεκόρ.

Τα Superior καταλύματα ανακαινίστηκαν πρόσφατα σε ένα άψογο πρότυπο. Επισκεφθείτε ένα από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου για να δοκιμάσετε μια εξαιρετική κουζίνα, συμπεριλαμβανομένου ενός εποχιακού μπάρμπεκιου στον μεγάλο κήπο του ξενοδοχείου. Φροντίστε να κάνετε μια επίσκεψη στην εσωτερική πισίνα ενώ βρίσκεστε στη Βιέννη. Θα ενθουσιαστείτε με τις ασύγκριτες συνεδριακές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων 15 συνεδριακών χώρων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών σχεδιασμού και τροφοδοσίας.