Περιγραφή Project

Η εταιρεία μας ανέλαβε την κατασκευή του πολυτελούς ξενοδοχείου Hermes στην Σαντορίνη.

Το Hermes Hotel είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο 4 αστέρων, όπου η φιλοξενία και η προσωπική φροντίδα για κάθε επισκέπτη είναι απαραίτητη.
Το Hermes είναι ένα ποιοτικό ξενοδοχείο Α ‘κατηγορίας που βρίσκεται στο χωριό Καμάρι, σε μια ευχάριστη απόσταση 200 μέτρων από την πιο κοσμοπολίτικη και μαύρη αμμουδιά του νησιού.

Το ξενοδοχείο, χτισμένο με την παραδοσιακή και μοναδική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, ανακαινίστηκε μερικώς το 2016 και είναι κομψά εξοπλισμένο για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας.
Αποτελείται από δύο κτίρια με ωραίο κήπο μεταξύ τους, μια εκπληκτική εξωτερική πισίνα, ένα pool bar και ένα εστιατόριο. Εκτός από την πισίνα είναι τα καθημερινά σημεία συνάντησης του ξενοδοχείου.

Χαλαρώστε κάτω από τη σκιά των φοίνικων, που περιβάλλουν την πισίνα του τζακούζι, στην άλλη πλευρά του κήπου, αισθάνεται ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον.
Ένα άνετο σαλόνι είναι διαθέσιμο όλη την ημέρα για στιγμές κοινωνικοποίησης, σερφάρισμα στο διαδίκτυο ή παρακολούθηση του αγαπημένου σας τηλεοπτικού προγράμματος. Σε περίπτωση που αισθάνεστε την ανάγκη άσκησης, ο εξοπλισμένος χώρος γυμναστικής θα είναι στη διάθεσή σας όλη την ημέρα.