Περιγραφή Project

Η εταιρεία μας ανέλαβε την κατασκευή του πολυτελούς ξενοδοχείου Crown suites στην Σαντορίνη.

Το ξενοδοχείο

Το Crown Suites είναι ένα υπέροχο θέρετρο 35 δωματίων, το οποίο μόλις άνοιξε έπειτα από πλήρη ανακαίνιση, και βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον βράχο της αρχαίας Θήρας. Η θέση του προσφέρει πανοραμική θέα του απέραντου γαλάζιου του Αιγαίου αλλά και του χωριού Καμάρι. Με περπάτημα λίγων λεπτών φθάνετε στην περίφημη παραλία του με την μαύρη άμμο καθώς και στον παραλιακό δρόμο με την ζωντάνια και την ποικιλία του.

Απολαύστε το κολύμπι σας είτε στα διάφανα γαλάζια νερά του Αιγαίου ή στην πισίνα γλυκού νερού του ξενοδοχείου, την ηλιοθεραπεία σας πάνω στην μαύρη άμμο της παραλίας ή απλώς χαλαρώστε στην βεράντα σας ή δίπλα στην πισίνα και αφήστε τον εαυτό σας να ρουφήξει το ελληνικό καλοκαίρι διαβάζοντας κάποιο βιβλίο ή πίνοντας το ποτό σας. 

Είναι βέβαιο ότι το Crown Suites θα γίνει το αγαπημένο σας καταφύγιο, καθώς προσφέρει γαλήνιο περιβάλλον αλλά βρίσκεται επίσης πολύ κοντά στην πολυσύχναστη παραλία. Μαγαζιά, εστιατόρια, μπαρ, νυκτερινά κέντρα, καφέ όλα βρίσκονται δίπλα σας όποτε αποφασίσετε να διασκεδάσετε.