Περιγραφή Project

Η εταιρεία μας ανέλαβε εξολοκλήρου την κατασκευή του νέου εστιατορίου Nice n Easy στην Κηφισιά.

Στο ‘nice n easy’, αγνά βιολογικά προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς, παραδοσιακές συνταγές αλλά και νέες γευστικές προτάσεις, ισορροπούν απολαυστικά μεταξύ του οικείου και του gourmet.

Το νέο μενού που επιμελούνται ο Executive Chef Χρήστος Αθανασιάδης και ο Chef de Cuisine Άκης Αμιράς, καλύπτει μια μεγάλη γκάμα επιλογών όπως ζυμαρικά, κρεατικά και θαλασσινά, σε ένα πάντρεμα γεύσεων μεσογειακής παραδοσιακής κουζίνας και μοντέρνων τεχνικών και υλικών.

Στο νέο μενού, πιστό στην bio – organic και ταυτόχρονα πολύ γευστική ταυτότητα του ‪εστιατορίου, θα απολαύσετε συνταγές με προϊόντα εποχής και συστατικά υψηλής διατροφικής αξίας. Τα αγαπημένα σας signature dishes και το πρωινό/ brunch ανανεώνονται και εμπλουτίζονται με νέες vetegerian επιλογές, πιάτα με συστατικά χωρίς γλουτένη αλλά και super foods. Στο μενού του ‘nice n easy’ θα βρείτε τον τόπο προέλευσης των πρώτων υλών καθώς και τις θερμίδες και τη θρεπτική αξία κάθε πιάτου χωριστά.

Συνοδεία των γεύσεων, θα βρείτε μια πλήρη λίστα κρασιών, με βιολογικές ετικέτες και δυσέρευτα ελληνικά κρασιά, αλλά και μια ανανεωμένη λίστα cocktails.

Οι ιδιοκτήτες, Δημήτρης Χριστοφορίδης και Χρήστος Αθανασιάδης, σας προσκαλούν να μοιραστείτε το πάθος τους για τα βιολογικά και τοπικά προϊόντα και να ανακαλύψετε τις νέες γεύσεις που φιλοξενούνται στο καλοκαιρινό μενού του ‘nice n easy’!