Μπαταρίες Elleci

Υψηλή τεχνολογία, προσοχή στην λεπτομέρεια και αντοχή στον χρόνο. Τα κύρια χαρακτηριστικά της Elleci.

Νεροχύτες  Blanco

Γερμανική εταιρία κατασκευής νεροχυτών και μπαταριών με 75 έτη παρουσία στον χώρο. Η Blanco σχεδιάζει καινοτόμα συστήματα που ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις. Κατασκευάζει πάνω από 50 διαφορετικά σχέδια πολλών χρωμάτων.

Προσφέρει λύσεις για τον νεροχύτη κάθε κουζίνας ανεξάρτητα από το μικρό ή μεγάλο μέγεθος της, την γωνιακή ή κεντρική τοποθέτηση του.

Blanco ChromoDur

Η Blanco χρησιμοποιεί μόνο ανοξείδωτο ατσάλι με βαθμό ανάμιξης 18/10 (DIN 1.301), δηλαδή 18% χρώμιο και 10% νικέλιο. Ανάλογα με το μοντέλο του ανοξείδωτου νεροχύτη η επιφάνεια διατίθεται σε σατινέ, μάτ, φυσικό φινίρισμα και για ορισμένους νεροχύτες σε σαγρέ φινίρισμα.

Blanco SilGranit 

Το Silgranit αποτελείται  80% από σκληρά στοιχεία φυσικού γρανίτη δίνοντας έτσι αξεπέραστη σκληρότητα και αντοχή στις γρατσουνιές. Το υψηλής ποιότητας ακρυλικό συγκολλά το υλικό και δίνει στον νεροχύτη απόλυτα στεγανή επιφάνεια χωρίς πόρους και πανεύκολη στο καθάρισμα.

Οι νεροχύτες Silgranit είναι απόλυτα υγιεινοί και ασφαλής για το φαγητό, δεν θαμπώνουν στην απευθείας έκθεση στον ήλιο, είναι ανθεκτικοί στα οξέα, τις κηλίδες και έχουν αντοχή ως και 280 βαθμούς Κελσίου.

Μπαταρίες Blanco

Οι μπαταρίες μίξεως της Blanco είναι ρυθμιζόμενες με δυνατότητα σταθεροποίησης σε κάθε θέση. Η αδιάβροχη επικάλυψη Puraplus TM δίνει στις μπαταρίες αστραφτερή επιφάνεια. Οι μπαταρίες της Blanco έχουν περάσει την εξέταση DIV DVGW.